Alla inlägg under september 2008

Av Malin - 14 september 2008 17:30

Ja,nu är jag hemma från cupen i Kungsängen.Vi förlorade alla matcher men det var roligt ändå...Meningen med cupen var att ha roligt tillsammans och öva på saker inför serien på matcherna. Och som grädde på moset så sov vi över i våran klubbhus.Ledarna bestämde en tid då det var dags för att sova på kvällen.Vid halv elva så skulle de släcka,men alla var så trötta efter de tre matcher som varit så det var släckt strax efter tio istället.

Vi blev väckta sen vid halv sju på morgonen,vi blev först lite sega när vi vaknade men sen när vi väl kom upp så blev vi pigga och alerta.Fast sen förlorade vi som sagt alla matcher så kvalmatchen blev ju såklart också förlust.Jag spelade väldigt dåligt enligt mig själv.Nästan ingenting funkade för min del.Så mitten av dagen bestod av duschning,packning,städning och hemresa.

När jag kom hem så var syrran hemma.Jag var ganska trött och slö så jag tog inte hand om min packning direkt utan satte mig i soffan och kollade på en film som de visade på trean om nån förlamad ung tjej som försöker få en bra utbildning i skolan så att hon kan doktorera sig.



Nu sitter jag här och småkollar litegrann på " Videokväll med Luuk" som jag inte tycker är så intressant. Nyss fick jag reda på att domarutbildningen är samma dag som jag ska iväg till stadium med mamma och damlagets tränare för att leta efter bra målvaktsskor (mamma och jag är inte så bra på att hitta rätt handbollsskor).Varför just Stadium? Ja,man ska väl passa på att köpa sina handbollssaker man behöver nu när klubben har gjort ett avtal med stadium om att man under två kvällar får 20 % rabatt på hela sortimentet...Och så är träningen samma kväll,den blir jag tvungen att missa.Fasiken vad jag avskyr när en massa saker är samma kväll.Vem gör inte det?

Jag hoppas att alla har fått en bra helg!

Kramar från Malin

Av Malin - 12 september 2008 17:22

Hejsan alla!

Jag måste laga mat till mig själv inför träningen och sen packa för septembercupen,så det får bli ett snabbt inlägg,så får vi se om jag har tid och energi och skriva mer ikväll...Igår tränade jag med damerna på deras sena träningstid som slutade kl 22 igår.Då fick jag öva på sliders som jag inte fått göra sen zonlägret (att man glider ner i golvet på hälarna).Jag kan säga det här och nu: jag har blåmärken på båda knäna när jag slog i dem bara för att inte hade med mig knäskydden!!!!!Men som sagt,jag måste få i nåt i magen innan träningen och sen packa lite smått...

Ha det bra så länge!

Kram från Malin

Av Malin - 11 september 2008 15:59

Idag har det gått sju år sen attackerna på World Trade Center i New York,USA.Och så var det fem år sen då Sveriges dåvarande utrikesminister Anna Lindh mördades/dog

(hon knivskars dagen innan) på NK i Stockholm.


Själv sitter jag med ryggont och lite huvudvärk från matchen igår.Matchen? Ja,just det!

Jag spelade som sagt träningsmatch igår med damlaget som mötte Rosersberg.Matchen var jämn hela tiden och det gick rätt så hyfsat för mig.Resultatet blev 18-17 till Vassunda (damerna asså).Sen kom jag hem efter att ha duschat i hallen.Glömde bort hur skönt duschvattnet är i Alsikehallen.Det var sååå ljuvligt. Sen åkte jag hem och såg fotbollsmatchen mot Ungern,när sverige vann med 2-1.Ärligt talat så börjar Sverige få dålig form på spelet. Idag ska jag antingen träna eller städa i min garderob,man hittar ingenting i den längre,så det är dags för det nu.

Hoppas alla har en bra dag!

Kramar från Malin!

Av Malin - 10 september 2008 15:11

Ja,ni läste rätt.Jag ska spela min första träningsmatch med damlaget.De ska möta Rosersberg och behöver målvakt.Så därför ska jag spela med dem.




Idag har det bara varit som vanligt.Skoldagen innehöll lektioner som var Svenska,Projekt och Keramik/Slöjd.Sen fick jag sluta tidigare för att jag var klar innan halv tre och plockat undan alla mina grejor.Så jag fick cykla hem i regnet,igen!

När jag kom hem så trodde jag att mamma låg och sov eftersom hon jobbat natt.Så ringde brorsan och sa att han hade fått punka på cykeln och ville att mamma skulle komma och hämta honom.Så när jag skulle väcka henne så var sängen bäddad.Så kom jag på att vi hade tvättstugan då så hon var där.Sen fick hon hämta brorsan på skolan.




Nu sitter jag här och vilar upp mig inför matchen.Brorsan sitter i samma rum och tittar på film.Ska börja fundera på att laga mat till mig själv som ska spela träningsmatch om några timmar.




Ha det så bra så länge!


Kramar från Malin

Av Malin - 9 september 2008 15:14

Ja mina kära vänner,dagen har varit seg idag hittills.Dagen började med engelskalektion,som var lite seg med tanke på att nästan hela lektionen gick åt att skriva en fortsättning på en berättelse (på engelska förstås).






Sen var det dags för projektarbete,detta år handlar om Jag,Du & Världen som handlar om alla misstag som världen har gjort som tex Första och Andra världskriget.Och min grupp heter UBF (Utrotning av folkgrupper,barnarbete som säljer produkterna till Sverige och Fattigdom inom Sverige).Först skulle vi till biblioteket i Knivsta för att leta efter böcker om utrotningen av spec Judendomen under andra världskriget osv.På vägen dit så möter vi en annan elev som sa att biblioteket var stängt och skulle inte öppna förrän kl 12 då vi hade lunch!!! Slöseri med tid och arbete säger jag bara.Vore smartare om våra lärare kollade öppetiderna innan vi gick dit.Så resten av tiden gjorde vi ändringar på våran blogg ( ubfgruppen.blogspot.com) och läst kommentarer.





Sen var det lunch.Chili Con Carne stod på listan idag.Då fick man uppleva när andra smakade Tabasco (eller vad det nu hette som är en stark pepparsås).Deras miner (spec en person) såg lite roliga ut när de bara tog en droppe av det.Så de fick tanka i sig vatten och vissa tog mjölk.Jag önskade att jag kunde smaka men tål inte starka kryddor så värst bra.Så det fick kvitta för min del.


Sen var det dags för NO.Ett av de ämnen som jag har sämst betyg i.Kan bero på att jag inte har lust att satsa på bättre betyg där.Orkar inte satsa på det ämne som jag knappt fattar nåt i.Men nu har vi en ny NO-lärare som är bättre på att förklara än dem andra och använder sig av fler hjälpmedel än böcker.Så det ger mig mer lust att lära mig mera.





Sen skulle jag cykla hem,då jag upptäckte att det regnade och att jag inte hade nåt regnskydd på sadeln.Avskyr att det regnar när man cyklar,hur ska man kunna se var man är på vägen?Dessutom var det bara 13 grader ute,snacka om kallt!!!Sen kom jag hem och kom på mamma med att mysa med hundarna i sängen,gissa om man hade lust att krypa ner där och mysa också...spec när hundarna var härligt varma i pälsen.




Nu sitter jag här och tittar lite då och då på tv:n som just nu visar reklam.Nyss visade dem den klantige mannen från OKQ8-reklamen som inte visste var man skulle fylla på oljan.Om man hällde på sånt sätt som han gör (asså överallt) så skulle det nog lukta och ryka från motorn.Om ungefär två timmar är det träning med tjejerna.Hoppas den träningen blir bra eftersom det inte gick så bra sist för mig,alla har väl en dålig träning.Nu ska jag slappna av ett tag innan jag måste göra mat.Ha en bra dag!

Av Malin - 8 september 2008 16:08

Kära vänner!

Detta är mitt första inlägg nånsin på min användare.Jag ska försöka skriva varje dag men jag lovar inte nåt.Kom hem från skolan idag vid kvart i tre,så j*vla skönt att sluta skolan klockan halv tre varje dag.Fast jag ska inte ta ut nån seger,det här är det sista året på Margarethaskolan innan jag börjar gymnasiet.Vet fortfarande inte vilket program jag ska välja men det lutar åt Turism eller Teater/Drama.


 Jag tänker fortfarande på resan i Taizé i Frankrike i somras,där jag fick träffa massa nya personer från olika länder.Där var det massor av personer från bla Litauen,Tyskland,Italien och Portugal.Det var extra kul att få medverka i bönerna tre ggr per dag.Det var spec kul att sjunga en psalm/sång på svenska (den hette "Kristus,din Ande"),då man fick höra alla försöka sjunga den på svenska.Jag trivdes bra i min samtalsgrupp som var väldigt snälla och trevliga.Nackdelen var att ibland så fick gruppen städa toaletter som typ 3000 personer går på varje dag,vilket resulterade till att de var äckliga och luktade illa.Men nån var tvungen att göra det.The Silent Park var en väldigt fin park som jag gick till med en kompis och där fanns ett jättefint vattenfall med en damm.Men det var jättefint i Taizé.Funderar på att åka dit nån mer gång.



Nu har handbollssäsongen börjat så jag har lagt mycket fokus på träningar osv.Nytt för den här säsongen är att jag nu är A-flick och får spela med klister eller vax.Och jag har börjat träna med damlaget eftersom dem har dåligt med målvakter.Och i år spelar mitt lag i Stockholmsserien,vanligtvis spelar vi i Upplandserien men nu blir det Stockholm.Jag får förbereda mig på spel i både damlaget och i mitt lag.


Nu ska jag mingla lite på Internet och sen äta.Pappa håller just nu på att göra pannkakor,som är jättegoda.


Många kramar från Malin

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards