Alla inlägg den 30 september 2008

Av Malin - 30 september 2008 19:32

Ja,idag så fyllde min älskade storasyster 18 år...hon blev väckt med bullar och c-vitamindrink. Och då fick hon en studentkokbok av mig.Sen fick jag skynda mig till skolan och genomgå skoldagen.




Efter skoldagen så regnade det oturligt nog när jag bestämde mig för att gå till Ica och köpa rosor till min syster,eftersom de hade rättvisemärkta rosor häromdan där.Men det fick bli vanliga rosor istället,för de hade inte de rättvisemärkta kvar!!! Sen ville jag kolla på tidningarna och då smög mamma dit bakom mig. Så jag fick skjuts hem och sen såg vi syrran på vägen hem så jag rusade hem och satte blommorna i vatten och överraskade henne med en till present. Då fick hon en sanning eller konsekvens spel av mig.




Sen vilade vi en stund innan vi åkte till Grekens och åt födelsedagsmiddag med mormor och morfar och en av syrrans kompisar.Jag visste inte alls vad jag skulle välja så jag fick ta för enkelhetens skull en hamburgare med pommes frites.




Nu sitter jag här och tittar smått lite på fotboll där Helsingborg möter Malmö. Inte så roligt men det är iaf nåt roligt.




Nu ska jag göra en peeling på pappas fötter...




Kramar från Malin

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards