Alla inlägg den 14 september 2008

Av Malin - 14 september 2008 17:30

Ja,nu är jag hemma från cupen i Kungsängen.Vi förlorade alla matcher men det var roligt ändå...Meningen med cupen var att ha roligt tillsammans och öva på saker inför serien på matcherna. Och som grädde på moset så sov vi över i våran klubbhus.Ledarna bestämde en tid då det var dags för att sova på kvällen.Vid halv elva så skulle de släcka,men alla var så trötta efter de tre matcher som varit så det var släckt strax efter tio istället.

Vi blev väckta sen vid halv sju på morgonen,vi blev först lite sega när vi vaknade men sen när vi väl kom upp så blev vi pigga och alerta.Fast sen förlorade vi som sagt alla matcher så kvalmatchen blev ju såklart också förlust.Jag spelade väldigt dåligt enligt mig själv.Nästan ingenting funkade för min del.Så mitten av dagen bestod av duschning,packning,städning och hemresa.

När jag kom hem så var syrran hemma.Jag var ganska trött och slö så jag tog inte hand om min packning direkt utan satte mig i soffan och kollade på en film som de visade på trean om nån förlamad ung tjej som försöker få en bra utbildning i skolan så att hon kan doktorera sig.



Nu sitter jag här och småkollar litegrann på " Videokväll med Luuk" som jag inte tycker är så intressant. Nyss fick jag reda på att domarutbildningen är samma dag som jag ska iväg till stadium med mamma och damlagets tränare för att leta efter bra målvaktsskor (mamma och jag är inte så bra på att hitta rätt handbollsskor).Varför just Stadium? Ja,man ska väl passa på att köpa sina handbollssaker man behöver nu när klubben har gjort ett avtal med stadium om att man under två kvällar får 20 % rabatt på hela sortimentet...Och så är träningen samma kväll,den blir jag tvungen att missa.Fasiken vad jag avskyr när en massa saker är samma kväll.Vem gör inte det?

Jag hoppas att alla har fått en bra helg!

Kramar från Malin

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards