Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Malin - 10 juli 2011 22:17

Nu är jag hemma från tre dagars visit i Göteborg för Partille Cup och en dag på Ullared. Vi åkte ifrån Ullared redan vid halv ett efter fyra timmar på Ullared. Efter halva vägen tillbaka till Knivsta så får man punktering strax utanför Gränna. Stanna typ 20 minuter för att byta bakdäcket mot ett reservdäck som inte klarade mer än 80 km/h. Vilket betydde att vi körde 80 km / h resten av vägen hem. Vi köpte ljudboken av "Hundraåringen som klev ut ur fönstret och försvann" så vi hade det inte så tråkigt, utan satt och lyssnade på den hela vägen till Uppsala. Väl där hämtade vi Core och sen åkte vi hem. Nu har man varit hemma i 25 minuter.


Göteborg var toppen förutom de två dagarna då det var mulet och regnigt. Har dock fått en liten bränna här och var. Åkte ner med pappa och vi bodde på ett fantastiskt hotell precis utanför stationen. Hotell Eggers är absolut ett bra tips till er.


Orkar inte skriva så mycket men ett av lagen jag har kompisar i vann hela cupen. Och det är en stor grej eftersom Partille Cup är som Gothia Cup, världens största. Grattis Redbergslid pojkar 18!



Malin<3 

Ovido - Quiz & Flashcards