Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Malin - 21 februari 2009 11:30

Ja,igår så köpte vi äntligen en ny dator=D Våran gamla dator har varit väldigt seg det senaste året och det var dags att byta ut den mot en splittrans ny. Så nu sitter jag vid den nya datorn,och försöker vänja mig vid det nya tangentbordet,jag råkar ofta trycka fel tangenter hittills. De är lite mindre än dem på den förra tangentbordet.



Idag så ska vi mest bara vara i Westermalm och titta på både herrlaget och damlaget som ska möta just Westermalm i samma hall. Sen ska vi nog mest chilla och kolla på melodifestivalen.

Igår var jag hos mina två kusiner Linda och Jenny för att fira min mosters födelsedag. Och sen gick vi hem vid niotiden och då plockade vi isär den gamla datorn och koppla in den nya. Sen fick jag prova att spela lite av datorns spel. Sen gick jag och la mig vid ett-tiden.


Denna helg är det ingen match för min del.A-flickorna skulle ha match idag men vi flyttade den till tisdagen om två veckor. Nästa helg har jag inte heller nån match med A-flick.Jag har inte haft en match med A-flickorna sedan Lagundamatchen som var den 31/1.Det suger att inte ha nån match på fyra veckor. Men som tur var så har jag ju U-laget att spela med.Men dem har ingen match denna helg.

Nu ska jag kolla runt lite mer och kolla vad datorn har för skojiga spel.

Kramar från Malin som fortfarande inte har vänjt sig vid dem nya tangenterna...



  

Ovido - Quiz & Flashcards