Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Malin - 19 februari 2009 11:13

Ja,på sportlovet har det inte hänt så mycket. I söndags och i måndags så slappade jag mest,hade ganska ont i kroppen efter matchen på Åland.

I tisdags var mamma,syrran,brorsan,kusinen Jenny och jag hos mormor och morfar en stund.Vi var tvungna att åka hem vid tre eftersom brorsan hade träning vid fyratiden.Men vi hann med fika och korvgrillning osv. Sen tog vi det lugnt resten av dagen.

Igår sov jag till kl 10 och då klev jag upp och gjorde mig i ordning,för jag skulle på bio med syrran och brorsan. Mamma skjutsade oss till Filmstaden i Uppsala och vi såg på filmen " I taket lyser stjärnorna".Jag hade fribiljetter för två till den filmen. Filmen var väldigt bra. Sen så tog vi tåget hem,hade lust att titta på en till film eftersom det går så många intressanta filmer på bio just nu. Men vi var tvungna att ta oss hem för att jag hade träning vid sjutiden och behövde äta middag. Så,hem till Knivsta via tåget och äta middag. Efter träningen så fick jag skjuts hem av min morbror och kusin. Just den dagen så blev våran hundvalp Core (uttalas "Kåre") ett år! Grattis lilla älsklingen;P

Idag så har det inte hänt så mycket.Vaknade för ungefär en timme sen och har precis ätit frukost. Vad ska man göra nu då? Får väl hitta på nåt. Kram på er!

/ Malin  

Ovido - Quiz & Flashcards