Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Malin - 16 augusti 2009 17:40

På tisdag så ska jag äntligen börja livsmedelsprogrammet på Ekebygymnasiet. Under veckan så har jag nästan bara tänkt på gymnasiet. I förrgår så var jag på Gränby centrum och köpte en ny jacka och ett par streetskor med mina "päron". Sen hämtade vi brorsan och hans kompis vid tågstationen i Uppsala,dem hade gått på stan tidigare,sen åkte vi hem.



Igår var vi mestadels i Långhundra. Först var vi på Stenevi för att se min kusin förhoppningsvis spela hemmamatch. Men hennes stukade fot var inte tillräckligt frisk för att hon skulle kunna få spela. Så man fick aldrig se henne spela. Det hade nog behövts,för hennes lag förlorade sin match med 1-0. 



Senare åkte vi till mormor och morfar för att ha kräftskiva. Detta år så köpte mamma till och med surströmming,hon ville få syrran att äta det innan hon åker till England i september. Karro smakade såklart. Till och med några andra,men jag stod över. Jag kände lukten innan och kände mig äcklad...Men jag lyckades med en annan sak: Jag lyckades få i mig en kräfta igen. Jag är inte den personen som gillar kräftor precis... Dem tre senaste åren så har jag lyckats få i mig en kräfta åtminstone. Så i år så lyckades jag igen. Undrar om man ska äta TVÅ stycken nästa år...



Idag så har jag varit extremt slut i huvudet mitt på dagen. Fattade inte varför:S:S:S Jag hade sovit ordentligt, så vad var det för fel annars? 

Blev lite piggare sen.



Imorgon så ska jag och syrran träna på att ta oss till min nya skola. Mamma har hjälpt mig med bussar och sånt,men hon har studiedag imorgon så syrran ska hjälpa mig istället. Vi tänkte göra det i fredags men busstiderna kommer att typ ändras från veckan som kommer,nu när skolan börjar. Och jag kommer typ att få åka stadsbuss på fredagar och eventuellt onsdagar. Är fortfarande riktigt nervös inför gymnasiet. Det spelar ingen roll om folk säger att det kommer att gå som "fina fisken". Jag blir nästan ännu mer nervös då. Hjäääälp!!!!




Kram från nervvraket!

Ovido - Quiz & Flashcards