Alla inlägg den 29 april 2009

Av Malin - 29 april 2009 22:47

Idag så började min ledighet från skolan.Lärarna har studiedag idag och på måndag.Och imorgon så är det ju Valborg och då är alla i Knivsta lediga. Och därpå så är det ju röd dag. Så jag är ledig onsdag,torsdag,fredag och måndag. Värsta lyx! Vi är lediga nästan en hel skolvecka. Igår fick jag mina bedömningar inför utvecklingssamtalen. Nytt för det här året är att vi fick skriva egna bedömningar om vårt arbete i alla ämnena. Sen skrev pedagogerna också bedömningar. Och sen skulle vi få ta med bedömningarna hem och sen skriva kommentarer och sånt tillsammans med en förälder... Jag fick väldigt bra bedömningar från alla pedagogerna=D  Är väldigt nöjd över det.




Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade vid 11-tiden. Jag kollade på en film och sen vilade upp mig inför sista damträningen,jag städade litegrann också.




Senare på damträningen så upptäckte jag att vi inte hade någon tränare idag. Lite fräckt att inte ha någon tränare sista träningen. Men det gjorde ingenting för min del;D Och vi var inte så många på träningen heller. Så vi gjorde träningen ca 25 minuter kortare. Sen åkte mamma och jag till Ica för att handla litegrann.

Nu sitter jag här och vet inte alls hur jag ska spendera dagen imorgon. På kvällen ska jag i alla fall ta mig till Särstabadet för att fira Valborg med brasa och annat skoj:P



Kramar från Malin 

Ovido - Quiz & Flashcards